Képviselt termékek – Seacon Europe 

 

Seacon logó“Az információ hatalom, különösen igaz ez a 21. században. Ugyanakkor a ránk zúduló, rendezetlen adattömeg sokszor csupán „fárasztó zaj”, amiből csak szelektálás és rendszerezés után lesz hasznos, a munkánkat segítő, a napi életünket megkönnyítő információ. Cégünk igazi erőssége, hogy a fölösleges zajt kiszűrve tudjuk ügyfeleinket rendszerezett, számukra fontos információkhoz juttatni.”
Berkovich Gábor ügyvezető

A Seacon Europe ügyvezetőjének fenti mondata írja le legjobban  a “termékkörüket”​ illetve egyedi szoftverfejlesztési kompetenciájukat. A Seacon Europe-pal kiemelt értékesítési partnerként működünk együtt.  Az egyedi szoftver igények felismerése, az ügyfeleink igényeinek meghatározása a feladatunk, amelyre szerződtünk.
Ezen felül két olyan termék, amely a „dobozos szoftver” irányt képviseli (Az idézőjel arra utal, hogy  itt is testre szabjuk a megoldást, és egyedi igényeket is kielégítünk):
SeafleetSeaFleet – a flottanyilvántartó szoftver, amely megkönnyíti autóparkja adminisztrációját. A SeaFleet segítségével elfelejtheti a bonyolult Excel táblákat és lekérdezéseket, a gépjárműveket érintő határidőkről pedig mindig időben értesül.
virgisVirgis – a térkép alapú üzleti elemző szoftver, amellyel valós időben nyomon követheti üzleti folyamatait és adatait, térképen és grafikonokon egyszerre megjelenítve. Felhasználási területei: értékesítés, raktározás, termelés stb. Ideális kiegészítője egy számlaprogramnak vagy egy vállalatirányítási rendszernek. A képre kattintva megnézheti bemutató videónkat.
 Budapesten és országszerte az Ön irodájában állunk rendelkezésére egy bemutatóval és egy kötetlen beszélgetéssel!

Kattintson a képekre a tematikus oldalakhoz!

E termékek kapcsolattartója a berolina Pannónia Kft. részéről:
Vittinger László
kereskedelmi igazgató
Mobil: +36 70 459 2527
E-mail: vittinger.laszlo@berolina.hu